cosmetisch

Aanbevolen klinieken

bekijk

implantaten

Onze selectie van implantologie praktijken.

bekijk

orthodontie

Behandelcentra zonder wachtlijst.

bekijk

kunstgebitten

Prothetische praktijken directe behandeling!

bekijk

Het is tot op heden nog niet mogelijk om de kwaliteit van de behandeling in Nederland objectief te vergelijken.

Er zijn echter wel grote verschillen in de kosten; deze willen we voor u inzichtelijk maken. Alle behandelende tandarts/implantologen voldoen aan de wettelijk gestelde eisen (big-registratie en evt. een registratie van de nvoi). Sommige behandelaars zijn tevens aangesloten bij KRT(kwaliteits register tandheelkunde).

Geld besparen
Uw offerte is samengesteld uit verschillende behandelcodes. Bij deze UPT-codes horen maximaal tarieven die zijn vastgesteld door de Nederlandse overheid.Tandartsen zijn verplicht om deze tarieven te gebruiken bij hun declaraties aan uw zorgverzekeraar .Dentalyzer verduidelijkt deze UPT-codes.De NZA heeft een advies uitgebracht aan minister Klink hierin werd voorgesteld om de tarieven in 2011 vrij te laten! Indien de behandelkosten hoger zijn dan de vergoeding die U van uw verzekeraar ontvangt kunt U over de kosten, die U zelf moet betalen, onderhandelen.

Zoek een tandarts
Deze website helpt u bij het vinden van een tandarts/implantoloog die bij u past. Dit dan betekenen, dat u een tandarts zoekt met zeer scherpe tarieven, of een behandeling in een van de exclusievere klinieken, met een daaraan gekoppeld prijskaartje. Aan u de keuze


contact

Tandarts-zoeken.nl
Schapendreef 7
4824 AM, Breda
076-5297268

meer over

disclaimer

Onze disclaimer
Onze algemene voorwaarden

copyright

webdesign regio Breda
sitemap