Tandarts offerte

Het is tot op heden nog niet mogelijk om de kwaliteit van de behandeling objectief te vergelijken. Er zijn echter wel grote verschillen in de kosten;  deze willen we inzichtelijk maken. 

 
Alle behandelende tandarts/implantologen voldoen aan de wettelijk gestelde eisen (big-registratie en evt. een registratie van de nvoi). Sommige  behandelaars zijn tevens aangesloten bij KRT(kwaliteits register tandheelkunde). 

Geld besparen 
Uw tandarts offerte is samengesteld uit verschillende behandelcodes. Bij deze UPT-codes horen maximaal tarieven die zijn vastgesteld door de Nederlandse overheid.Tandartsen zijn verplicht om deze tarieven te gebruiken bij hun declaraties aan uw zorgverzekeraar .Dentalyzer verduidelijkt deze UPT-codes.De NZA heeft een advies uitgebracht aan minister Klink hierin werd voorgesteld om de tarieven in 2011 vrij te laten!
 
Indien de behandelkosten hoger zijn dan de vergoeding die u van uw verzekeraar ontvangt kunt u over de kosten, die u zelf moet betalen, onderhandelen.

Tandarts Zoeken
Deze website helpt u bij het vinden van een tandarts/implantoloog die bij u past. Dit dan betekenen, dat u een tandarts zoekt met een aantrekkelijk geprijsde offerte, of een behandeling in een van de exclusievere klinieken, met een daaraan gekoppeld prijskaartje. 

Bij de volgende praktijken kunt u reeds een tandarts offerte online aanvragen:

Tandarts praktijk Meijer Amsterdam
Tandarts praktijk Mondzaken Made

contact

Tandarts-zoeken.nl
Schapendreef 7
4824 AM, Breda
076-5297268

meer over

disclaimer

Onze disclaimer
Onze algemene voorwaarden

copyright

webdesign regio Breda
sitemap